Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Töitä ulkomailla?

Haemme nyt lisää Tekijöitä!

Kyllästyttääkö talvi? Haaveiletko asumisesta ulkomailla? Kaipaatko maiseman vaihdosta?
Mutta  työ puuttuu?
Meillä on siihen ratkaisu. Vie työ mukanasi!

Työnkuvaus

Myyt ja markkinoit kotimaisia laadukkaita tekonokemian tuotteita yritysasiakkaille. Pääsääntöisesti uusille asiakkaille, mutta myös jo olemassa oleville kanta-asiakkaillemme.

Työssäsi pääset käyttämään sekä suutasi, että päätäsi ja vaikka työvälineesi onkin tietokone ja puhelin, työsi on parhaimmillaan tutustumista ja hauskanpitoa eri toimialojen  yrittäjien kanssa kaupankäynnin lomassa.

 

Miten?

Kylmiltään emme sinua ulkomaille päästä myyntiä tekemään, vaan onnistuaksesi työskentelemään myynnissämme edellytämme minimissään 2 kuukauden koulutusjaksoa ja työskentelyä toimistollamme Helsingin  Kampissa jotta olet valmis työskentelemään itsenäisesti. Myyminen ei ole rakettitiedettä, mutta haluamme sinun onnistuvan tässä!
Kun olet valmis lähtemään siirryt joko kevytyrittäjäksi tai esimerkiksi Espanjassa autonomo yrittäjäksi, jolloin ulkomailla asuessasi laskutat tekemästäsi työstä. Pystymme myös auttamaan sinua tässä. Aurinkorannikon alueella pystymme myös mahdollisesti auttamaan sinua asunnon etsimisessa.
 
 

 

Toimiva konsepti

 Laadukkaat tuotteet, hyvät tyypit ja tyytyväiset asiakkaat.Tämä on ”salaisuutemme” minkä ansiosta olemme pystyneet raivaamaan tiemme yhdeksi merkittävistä toimijoista Suomen pesuainemarkkinoilla.

Lyhyet työpäivät:

Aikaa jää paljon muuhunkin kuin työntekoon. Lyhyiden päivien ansiosta ehdit tehdä kaikkea mukavaa ja palaudut paremmin.

Palkkaus ja laskutus

Vaikka työpäiväsi on lyhyt, ei palkkapussisi tarvitse olla pieni. Rahaa jää muuhunkin kuin asumiseen ja laskujen maksuun. Provisioiden ansiosta mahdollistat  kalliimmatkin harrastukset ja laadukkaan vapaa-ajan. Valinta on sinun. Koulutusajalta maksamme luonnollisesti takuupalkan ja sen ylittyessä provision. Itsenäisesti työskennellessäsi laskutat toteutuneen myyntisi mukaisesti.

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti Pk-yrittäjiä. Asiakkaistamme 87 % eivät ainoastaan suosittele tuotteitamme ja palvelujamme, vaan heistä on tullut kanta-asiakkaitamme, monista myös ystäviä, joiden kanssa on ilo asioida.

Täytä hakulomake niin olemme sinuun yhteydessä!