Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Yhteistyökumppaneita

Haemme nyt lisää sopimusyrittäjäkumppaneita!

Haluatko lisää laskutettavaa? Meillä on paikka kahdelle sopimuskumppanille. Tartu tilaisuuteen niin kiivetään yhdessä huipulle!
Yhdessä olemme enemmän!

Keitä me olemme?

Fennopoint Oy on vuonna 1994 perustettu kotimainen kemianteollisuudentuotteita valmistava yritys. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa, jossa myös sinulle löytyy työpiste joko lyhytaikaisesti koulutuksen ajaksi tai halutessasi pidemmäksikin aikaa.

Miten?

Teemme yhteistyösopimuksen, sinulle avataan pääsy palvelukonseptiimme, saat tarvittavat työkalut, perehdytyksen ja koko myyntiyksikkömme tuen. Vastaat itse työajoistasi ja tekemisestäsi haluamassasi paikassa ja laskutat oman osuutesi myynnistäsi.

Miksi?

Rehellisesti sanottuna elämme vaikeita aikoja monilla eri aloilla. Meillä on laadukkaat tuotteet myytäväksi ja toimiva konsepti, mutta nykypäivän työmarkkinoilta on haasteellista löytää tekijöitä.Etenkin niitä, jotka ovat valmiita tekemään työtä menestyäkseen myynnissä. Olemme tulleet siihen tulokseen, että näitä harvinaisia helmiä etsiessämme haemmekin jo valmiiksi yrittäjähenkisiä ihmisiä yhteistyökumppaneiksi – yrittäjiä!

Emme sido sinua ikuisesti, ellemme puolin ja toisin sitä halua, vaan olemme valmiit kättelemään ja toivottamaan hyvää jatkoa siinä vaiheessa kun yrityksesi taas kantaa sillä alalla mihin juuri sinulla on palo. Mutta nyt, tehdään tämä yhdessä! Se on paljon helpompaa ja kaiken lisäksi hauskempaakin!

 

Mitä sinä ja yrityksesi hyödytte tästä?

Taloudellista helpotusta haasteelliseen vaiheeseen. Koulutuksemme takaa sinulle myyntitaidon vailla vertaa ja se on pääomaa, josta hyödyt jatkossakin, teet sitten mitä tahansa.Teemme lyhyttä työpäivää (8.45-15) joten sinulle jää aikaa myös muuhun.

Konsepti ja koulutus

Cleanpower tuotesarjamme ja ainutlaatuinen konseptimme helpottavat myyntityötäsi. Luonnollisesti koulutamme sinut ja olemme tukenasi myös myynnissä. Me autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi – hyvään tulo- ja elintasoon.

Asiakkaamme

Asiakkaistamme 87 % eivät ainoastaan suosittele tuotteitamme ja palvelujamme, vaan heistä on tullut kanta-asiakkaitamme, monista myös ystäviä. Asiakkainamme on monien eri toimialojen yrityksiä. Pesuaineita tarvitaan kaikkialla ja tuotteemme menevät aitoon tarpeeseen.

Yhdessä

Käännä yrityksesi taloudellinen suunta ja ota yhteyttä. Tehdään tämä yhdessä! Voit täyttää allaolevan hakulomakkeen (kuten näet, se on tarkoitettu työntekijöille, toivottavasti se ei haittaa) tai soita suoraan Mikko Mäkelälle puh. 040 4864145


Täytä hakulomake niin olemme sinuun yhteydessä!