Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Thaimaa

Fennopointilla on tarjolla mahtavia majoituskohteita Thaimaassa.

Thaimaan majoituskohteet ovat saatavilla asiakkaillemme tilaajalahjoina. Thaimaassa pääset nauttimaan auringosta ja ystävällisestä kulttuurista. Tarjolla on upeita rantoja, herkullista ruokaa ja hauskoja hetkiä erilaisten harrastusten parissa kuten snorklaus, laivaretket ja paljon muuta. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Phuket/Patong Beach – Absolute Twin Sands

Tämä korkealaatuinen lomakeskus sijaitsee Phuketissa Tri Trang rannan läheisyydessa noin 2 kilometrin päässä kaupungin vilinästä. Tilavat huoneistot on sisustettu tasokkaasti ja modernisti länsimaiseen tyyliin. Upeat uima-allas alueet, tasokkaat ravintolat ja spa-palvelut tekevät lomastasi luksusta. Vuokraa skootteri tai tilaa taksi hotellin vieressä olevasta palvelupisteestä ja muutamassa minuutissa olet Phuketin rannassa tai kaupungin keskustassa. Koe hurmaava Thaimaa tässä laadukkaassa kohteessa.

Tutustu kohteeseen lisää täältä

Phuket/ Kamala Beach – St. James Properties

Kamala Beach on valittu yhdeksi Phuketin upeimmista rannoista. Tässä kohteessa on upeat ja tasokkaasti sisustetut studiohuoneistot, joten kohde soveltuu hyvin esimerkiksi pariskunnille. Rauhallisella Kamala Beachilla voit viettää pelkkää rantalomaa. Tai vuokrata skootterin tai ottaa taksin ja hurauttaa Patong Beachin keskustan vilinään.

Phuket/Patong Beach – St. James Properties

Tasokkaissa 1 makuuhuoneen huoneistoissa asut Patong Beachin ytimessä. Läheiset ravintolat houkuttelevat kokeilemaan paikallisia herkkuja ja rannalle on lyhyt kävelymatka. Kohde on rauhallinen, joten sopii hyvin myös lasten kanssa matkustettaessa. Halutessasi kuitenkin löydät Phuketin vilkkaan yöelämän muutaman korttelin päästä. Kohteessa löytyy myös kuntosali sekä upea uima-allasalue.