Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Thaimaa

Fennopointilla on tarjolla mahtavia majoituskohteita Thaimaassa.

Thaimaan majoituskohteet ovat saatavilla asiakkaillemme tilaajalahjoina. Thaimaassa pääset nauttimaan auringosta ja ystävällisestä kulttuurista. Tarjolla on upeita rantoja, herkullista ruokaa ja hauskoja hetkiä erilaisten harrastusten parissa kuten snorklaus, laivaretket ja paljon muuta. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Phuket/Patong Beach – Absolute Twin Sands

Tämä korkealaatuinen lomakeskus sijaitsee Phuketissa Tri Trang rannan läheisyydessa noin 2 kilometrin päässä kaupungin vilinästä. Tilavat huoneistot on sisustettu tasokkaasti ja modernisti länsimaiseen tyyliin. Upeat uima-allas alueet, tasokkaat ravintolat ja spa-palvelut tekevät lomastasi luksusta. Vuokraa skootteri tai tilaa taksi hotellin vieressä olevasta palvelupisteestä ja muutamassa minuutissa olet Phuketin rannassa tai kaupungin keskustassa. Koe hurmaava Thaimaa tässä laadukkaassa kohteessa.

Tutustu kohteeseen lisää täältä

Phuket – Patong Bay Hill Resort

Patong Bay Hill Resort sijaitsee rauhallisella alueella trooppisten  luonnonpuutarhojen ja vehreiden maisemien ympäröimänä. Kohteesta on huikeat näkymät Patongille sekä Andamaanienmerelle.

Noin 10 minuutin ajomatkan jälkeen olet Patongin vilkkaassa keskustassa.

Käy shoppailemassa, rannalla tai tutustu Bangla Roadin vilkkaaseen yöelämään ja palaa rentoutumaan tähän rauhalliseen paratiisiin. Moderneihin ja tasokkaasti sisustettuihin huoneistoihin mahtuu mukavasti majoittumaan 2 aikuista ja 2 lasta.

Kohdetta pääset katsomaan täältä

Khao Lak – Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak resortissa asut tasokkaissa ja moderneissa huoneistoissa. Kohteen oma ranta sijaisee vehreän puutarhan keskellä ja kutsuu pulahtamaan lämpimään veteen tai nauttimaan puiden suomasta varjosta ja lämpimästä merituulesta.

Khao Lak on tunnettu etenkin rannoistaan ja sukellusmahdollisuuksistaan. Khao Lakin hiekkadyynit ja lähialueiden pienet poukamat houkuttelevat pulahtamaan lämpimiin aaltoihin. Kaupunki on vehreä ja moniin Thaimaan lomakaupunkeihin verrattuna todellinen keidas.

Läheiset ravintolat houkuttelevat kokeilemaan paikallisia herkkuja. Kohde on rauhallinen, joten sopii hyvin myös lasten kanssa matkustettaessa. Kohdetta pääsette katsomaan

täältä