Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Kotimaa

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia majoituskohteita asiakkaillemme ympäri Suomea.

Kotimaan kohteet ovat valittavissa asiakkaillemme tilaajalahjoina. Kotimaan majoituskohteina löytyy niin kaupunki- kuin luontokohteita, joissa tekemistä riittää jokaiselle. Jokainen kohde on valittu huolella ja majoitus on viimeisen päälle hienoissa puitteissa. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Holiday Club Kylpylät

Meillä on majoitusta Holiday Clubin kylpylähotelleissa, joissa pystyt nauttimaan niin kaupunkilomasta kuin luonnon rauhasta. Kylpylähotellien majoitusta on tarjolla Turun Karibiassa, Vuokatin Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa, Saariselän Holiday Clubissa, Imatralla Saimaa Holiday Clubissa, Sallan Holiday Clubissa ja Tampereen Holiday Club Kylpylässä. Voit valita näistä kohteista mieleisesi ja nauttia majoituksesta upeassa miljöössä.

Holiday Club kohteet tarjoavat mukavan majoituksen lisäksi mahdollisuuden nauttia kylpylän ihanuudesta sekä monipuolisista ravintola- ja vapaa-ajan palveluista. Majoituksen kohteissa voi valita kylpylähotellien tarjoaman mukaan hotellihuoneista huoneistoihin riippuen seurueen koosta.

Tarkemmin kohteisiin tutustut täältä

Tahko – Spa Golf- ja Vuori huoneistot

Tahkolla nautit laadukkaasta majoittumisesta upeassa kohteessa, jossa tekemistä riittää jokaiselle. Talvella laskettelet hyvin hoidetuilla rinteillä tai hiihdät upeissa maisemissa. Kesäaikaan voit golfata tai nauttia Tahkon upeasta luonnosta. Keskeisen sijainnin ansiosta Tahko on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa.

Tahkolla on tarjolla majoitusta kahdessa upeassa huoneistossa, joissa majoittuu useampikin yöpyjä. Molemmat huoneistot sijaitsevat kätevästi Tahkon toiminnan ytimessä, kylpylän läheisyydessä. Ne tarjoavat kodinomaisen majoituksen upean luonnon läheisyydessä. Molemmissa huoneistossa on oma keittiö ja olohuone. Lisäksi löytyy kaksi makuuhuonetta ja upeat kylpytilat.

Tutustu huoneistoihin tarkemmin:

Spa Golf huoneiston löydät täältä

Vuori huoneiston löydät täältä

Vuokatti – Luontohotelli Sapson Helmi

Upeat järvimaisemat ja loistava sijainti vain muutaman kilometrin päässä Sotkamon keskustasta tarjoaa rentouttavan loman Sotkamon jylhissä maisemissa. Talvella voit lasketella läheisen Vuokatin rinteillä ja kesäaikaan patikoida luonnon rauhassa ja nauttia upeista maisemista.

Luontohotelli sijaitsee kauniin Sapsojärven rannalla, joka tarjoaa mahtavat puitteet majoitukselle. Majoitusta tapahtuu kahden hengen huoneissa, joihin saa tarvittaessa lisävuoteen. Ateriat hoidetaan itse ja Sotkamossa on helppo nauttia Kainuun upeista ruoista ja mauista. Sapson Helmi on pieni hotelli, joka tarjoaa luonnon rauhaa ja mahdollisuuden nauttia rauhallisesta menosta.

Tutustu kohteeseen täältä

Helsinki – Lönnrothinkatu 38

Nauti kaupunkilomasta aivan Helsingin ytimessä. Tyylikkäästi sisustetut huoneistot sijaitsevat kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Poikkea Hietalahden kauppahallissa, nauti Helsingin laadukkaasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta tai vietä vauhdikas kesäpäivä lasten kanssa Linnanmäellä. Helsinki tarjoaa monipuolisesti ajanvietettä vuodenajasta riippumatta.

Majoitus tapahtuu huoneistoissa, jotka on tasokkaasti varusteltu. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitukseen. Huoneistot tarjoavat kodinomaisen majoituksen Helsingin keskustassa. Huoneistossa on oma keittiö, olohuone ja upeat kylpytilat. Lisäksi löytyy kaksi makuuhuonetta sekä vuodesohva, joten tarvittaessa majoitustilat löytyvät kuudelle hengelle.

Tutustu kohteeseen täältä

Rantasalmi – Järvisydän

Nauti ylellisestä majoituksesta kylpylähotelli Järvisydämessä. Tarjolla upea majoituskokemus, jonka yhteydessä voit nauttia upeista kylpylä- ja vapaa-ajan palveluista. Hotel & Spa Järvisydän sijaitsee keskellä Saimaata, Linnasaaren kansallispuiston portilla, Rantasalmella. Majoituksen myötä pääset nauttimaan upeasta järvikylpylä-kokemuksesta sekä hienosta ravintolamaailmasta, jossa tarjolla sesongin mukaista ruokaa. Järvisydämen sijainnin ansiosta tutustuminen Linnasaaren kansallispuistoon on myös helppoa.

Majoituksen voit valita monipuolisesta majoitustarjonnasta, jossa vaihtoehtoina elämyshotellin huoneet, luksushuvilat tai maisemasviitit. Kyseessä on yhteistyökohde, kysy lisää vaihtoehdoista myyjiltämme.

Lisää tietoa majoituksesta löydät täältä

Vääksy – Hotelli Tallukka

Hotelli Tallukka sijaitsee Vääksyssä Päijät-Hämeessä, Vesijärven ja Päijänteen välissä, reilut 20 kilometriä Lahdesta pohjoiseen. Harjulle rakennetusta Hotelli Tallukasta avautuu upeat maisemat harjun yli järville. Hotelli Tallukka sijaitsee lähellä niin vanhaa Vääksyä, jossa voi nauttia Vääksyn kanavasta, ihanasta ruokatarjonnasta ja söpöistä pikku putiikeista, kuin Kanavagolf Vääksyä, jossa pääsee pelaamaan golfia hienoissa maisemissa.

Hotelli Tallukan viihtyisät huoneet suovat virkistävän lepohetken päivän puuhista, ja unikin maistuu ihan eri tavalla keskellä kauneinta luontoa. Valittavanasi on yhden, kahden ja jopa neljän hengen huoneita. Lisäksi Hotelli Tallukka tarjoaa monipuolisia vapaa-ajan palveluita, näistä tunnetuimmat Hotelli Tallukan tanssit.

Tarkemmat tiedot kohteesta löydät täältä

Himos – Taika & Keiju huoneistot

Himoksella sijaitseva majoitus tarjoaa mahdollisuuden nauttia Keski-Suomen suurimmista ja monipuolisimmista rinteistä ja muista vapaa-ajan aktiviteeteistä. Lisäksi Keski-Suomen järvimaisemat tarjoavat mahdollisuuksia liikkua luonnossa ja vesillä tai nauttia laadukkaista matkailupalveluista. Hyvien yhteyksien ansiosta Jämsään on helppo tulla. Tämä kohde on yhteistyökumppanimme tarjoamana, kysy lisää tästä kohteesta myyjiltämme.

Himoksen Taika & Keiju huoneistot ovat molemmat 6 hengen paritalo, jossa on 3 makuuhuonetta. Golf Resort -alueelle vuonna 2017 valmistunut paritalohuvila on upeiden golf-viheriöiden keskellä. Talvisin latuverkosto kulkee huvilan läheltä. Golfkentän lisäksi Himos Hotellin ja Himos Areenan palvelut ovat reilun kahden kilometrin päässä. Laadukkaasti sisustetun huoneiston alakerrassa on olohuone ja keittiönurkkaus, jossa on ruokapöytä kuudelle hengelle. Lisäksi alakerrassa on yksi makuuhuone, sauna sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä wc. Olohuoneesta on upeat näkymät golfkentälle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä wc. Paritalohuvilan huoneistot on mahdollista yhdistää väliovella myös isommalle ryhmälle.

Tutustu huoneistoihin tarkemmin täältä

Tuuri – Keskisen kyläkauppa: Hotelli OnnenTähti

Koe Tuurissa sijaitseva Keskisen Kyläkauppa ja majoitu Hotelli OnnenTähdessä, joka sijaitsee Kyläkaupan yhteydessä. Hotelli OnnenTähdessä nautit yksilöllisistä ja tilavista huoneista, hyvästä palvelusta ja monipuolisesta luksusluokan aamiaisesta. Keskeinen sijainti Kyläkaupan ytimessä, tapahtumien ja palvelujen äärellä sekä erityinen miljöö täyttävät vaativimmankin vieraan toiveet. Hotelli OnnenTähdessä majoittuminen tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen elämyksen ja eturivin näkymän Tuurin ostosvilinään.

Majoitus tapahtuu upeasti sisustetuissa huoneissa, joista uusimmat on valmistunut vuonna 2020. Huoneet tarjoavat sviittitasoisen kokemuksen. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa. Majoitukseen kuuluu myös upea aamupala, joka on ihana tapa aloittaa päivä.

Tarkemmin pääset tutustumaan majoitukseen täältä

Nauvo – Tackork gårk & Marina

Tackork Gård & Marina tarjoaa upean majoituksen saariston rauhassa, Nauvossa. Hotelli sijaitsee aivan saariston rengastien varrella, jossa pääset nauttimaan ympäröivästä luonnosta, riistaravintolan antimista ja aktiviteeteista – maalla sekä merellä. Tackork Gård & Marina tarjoaa saariston parhaat puolet.

Tackorkissa voit valita lukuisista majoitusvaihtoehdoista suosikkisi. Kyseessä on yhteistyökohde, kysy lisää vaihtoehdoista myyjiltämme. Kaikki kohteet ovat yhtä loistokkaita kuin niitä ympäröivä maisema. Jokaisessa majoituskohteessa on kunnioitettu tilan pitkää historiaa ja uniikkia saaristolaisympäristöä yhdistäen niihin nykyajan raikkautta.

Tutustu kohteeseen täältä