Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Espanja

Tutustu asiakkaille tarjoamiimme Espanjan majoituskohteisiin.

Tarjoamme upeita majoituskohteita Etelä-Espanjassa, Aurinkorannikolla asiakkaillemme tilaajalahjoina. Espanjan kohteet sijaitsevat kätevästi Fuengirolan läheisyydessä, jossa on hienoja ravintoloita, palveluita ja upea ranta. Näistä kohteissa pääset nauttimaan ihanasta Espanjan ilmastosta ja auringosta. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Marbesa Club

Marbesa Club sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella Marbellan kaupungin lähettyvillä. Kävelymatkan päässä sijaitsevalla rannalla nautit auringosta tai rantabaarin antimista.

Ostoksille Marbellaan tai Fuengirolaan pääset kätevästi joko omalla vuokra-autolla tai vaikka Ûberilla, joka toimii Espanjassa loistavasti. 2 makuuhuoneen huoneistoon mahtuu majoittumaan isompikin perhe.

Tutustu kohteeseen lisää täältä

Las Lomas

Los Pacosin alueella, Fuengirolassa sijaitseva tilava ja valoisa 2 makuuhuoneen yksityishuoneisto ihastuttaa asiakkaita vuosi toisensa jälkeen. Tästä huoneistosta on tullut monien asiakkaidemme suosikki, jonne halutaan tulla uudelleenkin, kuin omaan asuntoon. Huoneistossa on 2 erillistä makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Vuodesohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen. Tilavalla aurinkoterassilla on mukava nautiskella hitaista aamuista ja sunnuntai-iltapäivän tunnelmasta. Kohteesta löytyy myös pienimuotoinen kuntosali sekä pingispöydät.

Los Pacosin keskustaan on noin kilometrin matka ja sieltä löytyy ruokakauppa ja leipomo, josta voi ostaa suussasulavia leivonnaisia ja tuoretta leipää. Fuengirolan keskustaan on noin 4 kilometrin matka, jonka voi kulkea kävellen, bussilla Los Pacosista tai vaikka ûberin kyydillä. Kohteessa on tilava parkkipaikka, joten kannattaa harkita myös auton vuokraamista. Näin pääsee tutustumaan laajemminkin Costa Del Solin monipuolisiin kaupunkeihin tai vaikka poiketa Gibraltarilla apinoita katsomassa.

Tio Charles

Tämä hurmaava yksityishuoneisto sijaitsee Benalmádena Pueblossa. Benalmádenan vanhin osa, Pueblo on andalusialainen, kalkittu valkoinen kylä kapeine kujineen ja lukuisinen aukioineen. Pueblo sijaitsee noin 230 -270 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella.

Täällä pääset nauttimaan pienen perinteisen kylän yhteisöllisyydestä ja upeista historiallisista rakennuksista.

Kylässä on runsaasti ravintoloita. Siellä on pieniä ruokakauppoja ja erikoisliikkeitä.  Junalla (Renfe) pääsee kätevästi sekä Malagaan että myös Fuengirolaan.

Tämä skandinaavisesti sisustettu viihtyisä 1 makuuhuoneen huoneisto soveltuu parhaiten pariskunnille tai 3 hengen perheille.

Tämä huoneisto on satunnaisesti saatavilla asikkaidemme käyttöön. Kysy siis vapaita aikoja!

Prive Cortijo De Agua

Nauti perinteisestä andalusialaistyylisestä asumisesta tässä yksityishuoneistossa, joka sijaitsee Agua De Mijaksen alueella, muutaman kilometrin päässä Fuengirolan keskustasta. Kauniit kaariholvit, upeat, koristeelliset laatat ja kaunis piha uima-altaineen luovat paikallista tunnelmaa. Tämä huoneisto selveltuu parhaiten pariskunnalle tai pienelle perheelle.

Tutustu markkinoihin, jotka pidetään läheisellä féria-alueella tiistaisin ja lauantaisin tai kävele alueen läpi ja olet keskustassa. Lähimpään kauppaan on muutaman minuutin kävelymatka ja alueella sijaitsee myös muutamia ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ravintoloita.