Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Espanja

Tutustu asiakkaille tarjoamiimme Espanjan majoituskohteisiin.

Tarjoamme upeita majoituskohteita Etelä-Espanjassa, Aurinkorannikolla asiakkaillemme tilaajalahjoina. Espanjan kohteet sijaitsevat kätevästi Fuengirolan läheisyydessä, jossa on hienoja ravintoloita, palveluita ja upea ranta. Näistä kohteissa pääset nauttimaan ihanasta Espanjan ilmastosta ja auringosta. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Matchroom Country Club

Matchroom Country Club sijaitsee Fuengirolan lähellä aivan Mijas golfin kupeessa. Viehättävässä klubirakennuksessa nautit ravintolan ja baarin antimista sekä erilaisista live-esityksistä jotka viihdyttävät asiakkaita viikoittain. Uima-altaat trooppisen puutarhan keskellä ja näkymät golfkentälle saavat sinut todelliseen lomatunnelmaan. Kohteessa ei tarvitse unohtaa kuntoilua, koska sieltä löytyy kuntosali sekä lämmitetty sisäuima-allas. Voit myös rentoutua porealtaassa eikä saunomistakaan tarvitse unohtaa loman ajaksi.

Koska Matchroom Country Club on alkujaan snooker ammattilaisten perustama, löytyy kohteesta myös 3 täysikokoista snooker pöytää. Huoneistot ovat tilavat ja kauniisti sisustetut ja kaikessa pyritään siihen, että vieraat nauttivat tästä yksityisestä ja todella tasokkaasta klubista. Rannalle tai ostoksille pääset kätevästi joko omalla vuokra-autolla tai vaikka Ûberilla, joka toimii Espanjassa loistavasti. 2 makuuhuoneen huoneistoon mahtuu majoittumaan isompikin perhe.

Tutustu kohteeseen lisää täältä

Las Lomas

Los Pacosin alueella, Fuengirolassa sijaitseva tilava ja valoisa 2 makuuhuoneen yksityishuoneisto ihastuttaa asiakkaita vuosi toisensa jälkeen. Tästä huoneistosta on tullut monien asiakkaidemme suosikki, jonne halutaan tulla uudelleenkin, kuin omaan asuntoon. Huoneistossa on 2 erillistä makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Vuodesohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen. Tilavalla aurinkoterassilla on mukava nautiskella hitaista aamuista ja sunnuntai-iltapäivän tunnelmasta. Kohteesta löytyy myös pienimuotoinen kuntosali sekä pingispöydät.

Los Pacosin keskustaan on noin kilometrin matka ja sieltä löytyy ruokakauppa ja leipomo, josta voi ostaa suussasulavia leivonnaisia ja tuoretta leipää. Fuengirolan keskustaan on noin 4 kilometrin matka, jonka voi kulkea kävellen, bussilla Los Pacosista tai vaikka ûberin kyydillä. Kohteessa on tilava parkkipaikka, joten kannattaa harkita myös auton vuokraamista. Näin pääsee tutustumaan laajemminkin Costa Del Solin monipuolisiin kaupunkeihin tai vaikka poiketa Gibraltarilla apinoita katsomassa.

Prive Cortijo De Agua

Nauti perinteisestä andalusialaistyylisestä asumisesta tässä yksityishuoneistossa, joka sijaitsee Agua De Mijaksen alueella, muutaman kilometrin päässä Fuengirolan keskustasta. Kauniit kaariholvit, upeat, koristeelliset laatat ja kaunis piha uima-altaineen luovat paikallista tunnelmaa. Tämä huoneisto selveltuu parhaiten pariskunnalle tai pienelle perheelle.

Tutustu markkinoihin, jotka pidetään läheisellä féria-alueella tiistaisin ja lauantaisin tai kävele alueen läpi ja olet keskustassa. Lähimpään kauppaan on muutaman minuutin kävelymatka ja alueella sijaitsee myös muutamia ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ravintoloita.