Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Fennopoint

Fennopoint Yrityskuva 1

Fennopoint on perustettu vuonna 1994 melkein 30 vuotta sitten. Aluksi yhtiö keskittyi erilaisten markkinointipalveluiden tuottamiseen sekä tilintarkastustoimintaan. Toiminta laajeni myöhemmin kustannusliiketoimintaan ja yhtiö julkaisikin kuusi vuotta Asuntoinfo -lehteä. Asuntoinfo -lehti on vuodesta 2002 saakka ilmestynyt kuluttajille veloitukseton sisustamisen, rakentamisen ja asumisen aikakauslehti.

Yhtiön toiminta laajeni kosmetiikkatuotteisiin vuonna 2003 ja sen jälkeen luonnollisena jatkumona erilaisiin kemianteollisuuden tuotteisiin vuoden 2009 ja 2010 aikana. Kustannusliiketoiminta eriytettiin kokonaisuudessaan BM Media Oy:lle vuonna 2010.

Vuonna 2011 yhtiö alkoi keskittymään pääsääntöisesti Clean Power -tuoteperheen kehittämiseen ja tuotteistamiseen. 10 vuotta sitten kaikki alkoi kalustonpesuaineesta ja nyt, 10 vuoden jälkeen Clean Power -tuoteperheeseen kuuluu jo kymmeniä tuotteita eri alojen käyttöön. Tehtaamme toimii Paimiossa, jonne se muutti Raisiosta suurempiin tiloihin vuonna 2019. Kaikkien tuotteiden tuotekehittely ja valmistus tehdään itse, hyödyntäen myös eri alojen ammattilaisten kokemusta ja tarpeita.

Fennopoint on innovatiivinen, nuorekas ja dynaaminen palveluyhtiö, jossa asiakas on kaiken toiminnan keskiössä. Yhtiön asiakasmäärä on kasvanut eksponentiaalisesti ja valmennammekin henkilöstöämme jatkuvasti muuttuviin ympäristö- ja asiakastarvehaasteisiin. Fennopoint työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä, jotka työskentelevät Helsingin Kampissa sijaitsevalla myyntitoimistollamme.