Yhteistyössä Habitan kanssa

 

Tutustu hurmaavaan ja vielä liki koskemattomaan Pohjois-Kyprokseen asuen lomallasi kahdessa huipputasokkaassa kohteessa.

Pohjois-Kypros tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä, rehevän luonnon, loistavat sukellus- ja snorklaamismahdollisuudet, herkullista paikallista ruokaa, joka on yhdistelmä Turkkilaista ja Kyproslaista keittiötä. (Mezet, halloumi ja oliivit kuuluvat olennaisena osana ruokapöytään samoin kuin erilaiset jugurttipohjaiset kastikkeet ja tuoreet vihannekset, joita tarjotaan esimerkiksi lihan tai kalan kanssa)

 

Iskele Beach Resort

Tarjoaa panoraama näkymät Välimerelle. Kauniisti sisustetut tilavat ja valoisat huoneistot, jotka on rakennettu viimeisen päälle laadukkaista materiaaleista. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone, olohuone, täysin varusteltu keittiö ja tilava terassi/parveke. Kohde sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä merenrannasta ja alueella on myös erilaisia ostos- ja viihdemahdollisuuksia.

Kohde tarjoaa asiakkailleen: ulko- ja sisäuima-altaat, kylpylän ja hyvinvointiosaston, useita ravintoloita, baarin sekä viinibaarin. Tasokkaalla kuntosalilla et joudu tinkimään treenistä lomallakaan. Lapsille on hyvä leikkialue. Kohteesta löytyy myös kauppa sekä sauna.

 

Bafra Beach Resort

Rannan lähellä sijaitseva Bafra Beach Resortilla voit nauttia huikeista auringonlaskuista ja -nousuista. Laadukkaista materiaaleista rakennetuista huoneistossa on erillinen makuuhuone, olohuone, täysin varusteltu keittiö sekä tilava terassai/parveke.

Kohde tarjoaa asiakkailleen: Ravintolapalvelut, viihdealueen, uima-altaan, pienimuotoisen vesipuiston, lasten leikkialueen sekä minigolf mahdollisuuden. Kylpylä ja kuntosali löytyivät myös tästä kohteesta.

Lähistöllä löytyy kauppoja ja useita rantoja.