Himoksen Taika 1, 6 hlön mökki
mökki, Himos, Jämsä, 6 henkilöä

65 m², 6 hlöä, hintaryhmä 5
Golf Resort -alueelle v. 2017 valmistunut paritalohuvila on upeiden golf-viheriöiden keskellä. Talvisin latuverkosto kulkee huvilan läheltä. Golfkentän lisäksi Himos Hotellin ja Himos Areenan palvelut ovat reilun kahden kilometrin päässä.

Laadukkaasti sisustetun huoneiston alakerrassa on olohuone ja keittiönurkkaus, jossa on ruokapöytä kuudelle hengelle. Lisäksi alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa kaksi erillistä sänkyä. Olohuoneesta on upeat näkymät golfkentälle. Alakerrassa myös sauna sekä suihku, jonka yhteydessä wc.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä wc. Yläkerran molemmissa makuuhuoneissa on kaksi erillistä sänkyä.

Paritalohuvilan huoneistot on mahdollista yhdistää väliovella myös isommalle ryhmälle.

Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa.
Sesonkiaikoina porealtaan käyttömaksu lisätään automaattisesti kaikkiin varauksiin.

Lemmikit eivät ole sallittuja.

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita.
Mökin varustus:
Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, uuni, astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astiasto, kuivauskaappi, TV, radio, auton lämmityspistoke.

Mökeissä on peitteet ja tyynyt. Lakanat ja pyyhkeet voi tilata tarvittaessa HimosLomilta.
Etäisyydet:
HimosCenter vastaanotto 2,2 km
Ravintola/hotelli 2 km
Himos Areena 2 km
Kauppa 2,2 km
Länsi-rinteet 2,9 km
Pohjois-rinteet 4,5 km
Golf (1. väylä) 3 km (sijainti 1 väylää vastapäätä)
Tennis 2 km
Sijainti:
Mökkialueen kartta

Hotel & Spa Resort Järvisydämeen!

Toivotamme Teidät, hyvät vieraamme, Järvisydämellisesti nauttimaan paikallisista herkuistamme, majoittumaan uudessa Elämyshotellissa tai perinteisissä huviloissa, rentoutumaan järviaktiviteettien parissa tai Järvikylpylässä ja Savolaisessa Saunamualimassa, historiallisessa ympäristössämme, Saimaan kauneimmalla alueella, Linnansaaren kansallispuistossa. 

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta jo vuodesta 1658

Matkailu Rantasalmen Porosalmella alkoi vuonna 1658, kun Venäjän tsaari ja Ruotsin kuningas tekivät sopimuksen Karjalan viittateiden rakentamisesta Suomen halki (kuuluivat kuninkaan tieverkostoihin). 

Hevosen syöttövälein (n.30 km) määrättiin teiden varsille kestikievarit, jotka toimivat krouveina, hevosen vaihtopaikkoina, ja sen ajan postilaitoksina. Samaan aikaan Heiskasen suvun päämies sai 600 hehtaarin niemekkeen Porosalmelta kiitoksena hyvästä sotilaspalveluksesta. Vastineeksi lahjoitukselle tuli velvoite kestikievarin rakentamisesta ja sen ylläpidosta. Tänä päivänä Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä Markus Heiskanen edustaa suvun yhdettätoista sukupolvea kestikievarin pyörittäjänä.

 

Holiday Club

Holiday Club -lomakohteet ovat yhtä yksilöllisiä kuin lomatkin. Suosituimmat lomakohteet tarjoavat parhaat lomat. Voit valita mieluisimmankohteen kolmesta vaihtoehdosta Saimaa, Katainkulta ja Kuusamo/Saariselkä. Lomakeskuksissa on runsas valikoima harrasteita ja palveluita.

Meiltä löydät hyvät lapsiperheen lomakohteet, romanttiset lomakohteet pariskunnille, kaupunkilomat sekä lomakohteet Lapissa. Valitse sinulle sopivin lomakohde ja lähde viettämään paras loma!