Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Töihin meille!

Tule meille töihin!

Meidän tiimillä aikaa jää muuhunkin kuin työskentelyyn!

Palkkaamme nyt uusia ja innokkaita tekijöitä !!

Missä me olemme?

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Runeberginkadulla / Kampin kauppakeskuksen vieressä loistavien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Tänne pääset kätevästi metrolla, bussilla tai junalla!

Mitä me teemme?

Me myymme yrityksille huippulaadukkaita kotimaisia pesuaineita ja ainutlaatuisen konseptimme kautta pääset myös juttelemaan auringosta, palmuista ja muutenkin lomailusta.Työssäsi pääset käyttämään sekä suutasi, että päätäsi ja vaikka työvälineesi onkin puhelin, työsi on parhaimmillaan tutustumista ja hauskanpitoa erialojen yrittäjien kanssa kaupankäynnin lomassa. Me olemme tottakai tukenasi ja saat  koulutuksen työhösi.

Ketä me haemme?

Juuri sinua! Meille riittää kun olet iloinen, sujuvasanainen. Sinulla on nauru herkässä ja uskallat tarttua puhelimeen!

Miksi töihin meille?

Lyhyet työpäivät:

Työpäivämme alkaa kello 8.45 ja päättyy jo kello 15 joten aikaa jää myös kaikkeen kivaan.

Palkkaus:

Vaikka päiväsi on lyhyt, palkkasi ei tarvitse olla pieni, vaan provisioiden ansiosta voit nostaa ansiosi juuri sinne mihin haluat.
Maksamme toki takuupalkan.

Kilpailut ja päivätavoitteet

Aina ei huvita olla koko lyhyttäkään päivää toimistolla!  Päivätavoitteen saavutettuamme lähdemme usein koko porukka nauttimaan auringosta! Järjestämme myös erilaisia kivoja myyntikilpailuja joissa on mahtavat palkinnot! Mikäli olet kovin tavoitehakuinen voidaan toki sopia myös viiikkotavote, jonka saavutettuasi voit pitää loppuviikon vapaata. Tämäkin on meille ok!

Täytä hakulomake niin olemme sinuun yhteydessä!