Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Teneriffa

Tarjoamme hienoja majoituskohteita Teneriffalla, Kanarian saarilla.

Teneriffan majoituskohteet ovat saatavilla asiakkaillemme tilaajalahjoina. Teneriffan kohteet ovat upeita huoneistohotelleja, joissa on kaikki hotellipalvelut kuntosaleista ravintoloihin. Näistä kohteissa pääset nauttimaan Kanarian saarten upeasta ilmastosta ja maisemista. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Flamingo Beach Mate

Tämä upea lomakeskus sijaitsee rannan lähettyvillä, Puerto Colón -venesataman vieressä. Tilavat 1 makuuhuoneen huoneistot ovat modernisti ja kauniisti sisustettuja. Aurinkoterassi tarjoaa laajan alueen nautiskella uima-allasalueen palveluista omassa rauhassa ilman kadulta kuuluvaa hälinää. Hyvin varusteltu kuntosali antaa mahdollisuuden treenata lomallakin. Hotellin ravintolassa nautit halutessasi huikeista makuelämyksistä. Hotellissa lisämaksusta tarjoiltava buffet-aamiainen mimosoineen ja kuohuviineineen on myös ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Ihanteellinen kohde pariskunnille sekä lapsiperheille. Ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hiekkaranta on aivan hotellin välittömässä läheisyydessä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin täältä

Regency Club

Viihtyisä Regency Club sijaitsee Playa de las Americasin alueella noin 15 minuutin kävelymatkan päässä keskustan humusta. Rauhallisessa ja kauniisti sisustetussa kohteessa nautit lomasta parhaimmillaan. Uima-allas alueella voi nautiskella drinkkejä allasbaarista tai ihailla upeaa puutarhaa. Pulahda porealtaaseen tai käväise kuntosalitreenin jälkeen hotellin spa-osastolla.

Hotellin yhteydessä on pieni kauppa ja leipomo, josta voi ostaa tuoretta leipää vaikkapa aamiaiselle. Iltaisin voit halutessasi nauttia maistuvaa illallista ja katsella samalla flamenco-esitystä tai live-musiikkia.

Majoituskohteesta lisätietoja löytyy täältä

Club Neptuno

Club Neptuno on Regency Clubin sisarhotelli, joka sijaitsee kadun toisella puolella. Club Neptunossa on viihtyisät tilavat huoneistot ja rauhallinen uima-allasalue sekä sijainti, jotka kaikki ovat rentouttavan loman avaimia. Kaikki Regency Clubin palvelut ovat käytettävissäsi kuin myös päinvastoin. Regency Clubilla yöpyvät pystyvät käyttämään Club Neptunon palveluita.

Paradise Court

Paradise Court sijaitsee Playa De las Americasin alueella ja sieltä on upeat näköalat Atlantin valtamerelle.

Huoneisto sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Playa de las Américasin jännittävästä keskustasta, rantoineen, kauppoineen ja huvituksineen. Viihtyisässä yhden makuuhuoneen huoneistossa asuu mukavasti pariskunta tai pieni perhe. Kohteen edustalta löytyy hyvin parkkitilaa, joten myös oman auton vuokraaminen on mahdollista. Uima-altailla sijaitsevasta allasbaarista voi ostaa jäätelöä tai vaikkapa huurteisia virvokkeita.

Lisätietoa kohteesta löydät täältä