Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Teneriffa

Tarjoamme hienoja majoituskohteita Teneriffalla, Kanarian saarilla.

Teneriffan majoituskohteet ovat saatavilla asiakkaillemme tilaajalahjoina. Teneriffan kohteet ovat upeita huoneistohotelleja, joissa on kaikki hotellipalvelut kuntosaleista ravintoloihin. Näistä kohteissa pääset nauttimaan Kanarian saarten upeasta ilmastosta ja maisemista. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Los Olivos Beach Resort

Tasokas ja viihtyisä Los Olivos Beach Resort  sijaitsee Playa de Fañaben rannalla noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Playa De las Americasin keskustan vilinästä. Rauhallisessa,  kauniisti ja modernisti sisustetussa kohteessa nautit lomasta parhaimmillaan.  Tilavissa 1 makuuhuoneen huoneistoissa on tilaa 2 aikuiselle ja 2 lapselle.

Kohteen vehreys, palmut ja runsaina ryöppyävät bougainvilleat ihastuttavat etenkin naispuolisia vierailijoita.

Uima-allas alueella voit nautiskella kylmistä juomista tai pienistä välipaloista.

Pääuima-altaalla sijaitsevasta La Palapa ravintolasta voit myös halutessasi tilata takeaway annoksia esimerkiksi retkelle mukaan.  Sky Bar Margaritasissa voit nauttia lämpimästä illasta ja katsella kun aurinko laskee Atlantin valtamereen.

Majoituskohteesta lisätietoja löytyy täältä

Paradise Court

Paradise Court sijaitsee Playa De las Americasin alueella ja sieltä on upeat näköalat Atlantin valtamerelle.

Huoneisto sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Playa de las Américasin jännittävästä keskustasta, rantoineen, kauppoineen ja huvituksineen. Viihtyisässä yhden makuuhuoneen huoneistossa asuu mukavasti pariskunta tai pieni perhe. Kohteen edustalta löytyy hyvin parkkitilaa, joten myös oman auton vuokraaminen on mahdollista.

Lisätietoa kohteesta löydät täältä