Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Kypros

Katso meidän tarjoamat upeat majoituskohteet Kyproksella.

Tutustu hurmaavaan ja vielä liki koskemattomaan Pohjois-Kyprokseen, jossa Fennopointilla on majoitusta asiakkaillemme tilaajalahjoina. Majoitusta on tarjolla kahdessa huipputasokkaassa kohteessa. Pohjois-Kypros tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä, rehevän luonnon, loistavat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet sekä herkullista paikallista ruokaa, joka on yhdistelmä turkkilaista ja kyproslaista keittiötä. Tutustu majoituskohteisiimme tarkemmin alla ja ole yhteydessä myyjiimme tuotetarjouksen tiimoilta täältä.

Iskele Beach Resort

Iskele Beach Resort tarjoaa panoraama näkymät Välimerelle. Kauniisti sisustetut tilavat ja valoisat huoneistot, jotka on rakennettu viimeisen päälle laadukkaista materiaaleista. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone, olohuone, täysin varusteltu keittiö ja tilava terassi/parveke. Kohde sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä merenrannasta ja alueella on myös erilaisia ostos- ja viihdemahdollisuuksia.

Kohde tarjoaa asiakkailleen: ulko- ja sisäuima-altaat, kylpylän ja hyvinvointiosaston, useita ravintoloita, baarin sekä viinibaarin. Tasokkaalla kuntosalilla et joudu tinkimään treenistä lomallakaan. Lapsille on hyvä leikkialue. Kohteesta löytyy myös kauppa sekä sauna.

Lisätietoa kohteesta löydät täältä

Bafra Beach Resort

Rannan lähellä sijaitseva Bafra Beach Resortilla voit nauttia huikeista auringonlaskuista ja -nousuista. Laadukkaista materiaaleista rakennetuista huoneistossa on erillinen makuuhuone, olohuone, täysin varusteltu keittiö sekä tilava terassi/parveke.

Kohde tarjoaa asiakkailleen: Ravintolapalvelut, viihdealueen, uima-altaan, pienimuotoisen vesipuiston, lasten leikkialueen sekä minigolf mahdollisuuden. Kylpylä ja kuntosali löytyivät myös tästä kohteesta. Lähistöllä löytyy kauppoja ja useita rantoja.

Tutustu lisää kohteeseen täältä