Puh. 0300 870 365 / info@fennopoint.fi / Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 9-15

Desinfiointiaineita, käsidesiä ja uskoa tulevaan!

blogitempla

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet hurjia sekä uutisissa että ihmisten elämässä ja paljon on jouduttu joustamaan normaaleista rutiineista.

Asiakkaiden lomia ja tietysti myös omat lomat on jouduttu siirtämään ja nyt keskitytään vain siihen, että selvitään mahdollisimman ehjinä ja terveinä tästä kaikesta uudesta ja hämmentävästä.

Meillä on tehtaalla vastattu huutoon ja olemme keskittyneet tekemään pääsääntöisesti pintojen desinfioitiin tarkoitettua virukset tappavaa tuotetta sekä tietenkin myös käsidesiä.

Mehän emme tee tuotteita liukuhihnalta vaan käsidesit pullotetaan ihan itse niin arvaatte varmaan mikä hulina meillä tehtaan päässä on nyt! Viikonloppuna lähden itsekin pullottamaan että pääsee tehtaalta joku hetkeksi vapaalle! Saas nähdä miten blondilla se sujuu! Onneksi ollaan aina totuttu tekemään töitä ja eiköhän sitä tämänkin opi kun on pakko! Cleanpower käsihuuhdetta ja Cleanpower Novades extra protectia siis pukkaa.

Vielä koittaa se päivä, kun voidaan käydä lomilla, nauttia erilaisista musiikki ja teatteriesityksistä, osallistua isoihin tapahtumiin, käydä kuntosalilla, kätellä ja halata vieraitakin ihmisiä ja ylipäätään elää sellaista elämää kuin ennen tätä tilannetta.

Kuva muistutuksena siitä, että jonain päivänä, toivottavasti hyvin pian, olo on huoleton ja aurinko paistaa!

Pysytään turvassa ihmiset, muistetaan pestä ja desinfioida käsiämme.