Myyntitykin mietteitä

Olen tehnyt myyntityötä Fennopointilla pian 3 vuotta.

Parasta työssäni on kun kauppa käy ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Minun kanssani ei huonoja kauppoja tehdä!

Asiakkaat ovat kaikki erilaisia ja pääsääntöisesti hauskoja. Joistain on muodostunut hyviä ystäviä, joiden kanssa tulee juteltua kaikesta taivaan ja maan välillä. Myös sellaisista, joiden kanssa on alkuun ollut sukset ristissä. Parasta ehkä onkin myös se, kun saa epäluuloisen ja kiukkuisen asiakkaan aukeamaan hyvään keskusteluun ja lopputuloksena on äärimmäisen hauska keskustelu ja lopussa asiakas toteaa, että kiitos, tämä on sittenkin hyvä juttu!

Hauskoja sattumuksia työssäni on ollut useita ja välillä täällä nauretaan aivan kippurassa kaikille hulluille jutuille mitä keksimme päivän mittaan.

Työkavereista on muodostunut minulle osa perhettä. Välillä kipinöi ja sitten taas nauretaan.

Kirsin lisäys Kristianista: tulisieluinen Krisu on äärimmäisen kilpailuhenkinen ja ”aina valmiina viivalle” täällä on tehty (tai ainakin yritetty) jopa spagaatteja. Joskus räiskyy ja luuritkin ovat lentäneet kerran tai pari :). Samaan aikaan Kristian on äärimmäisen herkkä ja empaattinen ja pystyy keskustelemaan asiakkaiden kanssa vaikeistakin asioista. Ja jos toimiston kynät ovat vähissä niin ennen uusien tilaamista kannattaa tarkistaa Krisun lokerikko, johon ne kuin ihmeen kaupalla ovat siirtyneet