Joskus tuli ihan ääneen ajateltua että niin huonosti ei mee että Joensuun poika Helsinkiin muuttas, mut 5 vuotta sitten varmaan meni… :). Niin, 5 vuotta täällä on viihdytty ja täytyy sanoa että huonomminkin voisi mennä.

Voin sanoa että monesta meidän asiakkaasta on tullut hyviä tuttuja ja joskus keskustelut venähtää kun vaihdetaan kuulumiset ja kerrataan elämän mukavat ja ikävät sattumat. Monta perhettä on tullut lomalle laitettua ja kun perään soittaa ja kuulee kiitokset niin taas sitä jaksaa.

Kirsin lisäys Jakkesta: Itäsuomen ihmeestä on ehdottomasti sanottava että kenenkään muun kanssa ei koskaan ikinä ole tullut keksittyä niin hulluja juttuja kuin Jakken kanssa. Sanaleikit, huonot vitsit ja muut hulluttelut ovat läsnä jokapäiväisessä elämässä ja meillä on tosi hauskaa! Toiselta kantilta katsottuna Jakke on erittäin hyvä kuuntelija ja olenkin monesti sanonut että Jakke on mun paras miespuolinen tyttöystäväni. Jakkella on taipumus ymmärtää naisten monimutkaista ajatusmaailmaa ja sen jälkeen ottaa siihen miehekäs näkökanta. Väitän välttäneeni monta kriisiä Jakken avulla. Pituutta tällä Jojensuun miehellä on pari metriä ja mitäpä me tikapuilla toimistolla tehtäisiin kun meillä on Jakke joka ylettyy ilmankin?